Home
Gids
Over ons
Computer-gids.nl

De complete gids voor alle computer gerelateerde onderwerpen!
Keywords
Schermafbeelding
Soortgelijk
Beleef: E-cards
 • Gratis Kaart
 • Hollandcards.nl
 • KaartCentrum
 • Animation factory
 • Pretboeket
 • Catalogus / Internet / E-mail / E-cards /

  Beleef: E-cards


  Naam:

  Beleef: E-cards

  Omschrijving:

  Leuke, mooie en inspirerende e-cards om de wereld een beetje mooier te maken. Bijzondere beelden, net even anders.

  Beschrijving van de website:

  Beleef E-cards: als je op zoekt bent naar bijzondere kaarten, dan is beleef het juiste adres. Verschillende categorieen, en alles net even anders

  Samenvatting:

  Leuke E-cards voor inspiratie en waarderingVandaag al iemand geïnspireerd? Het hart van een ander verwarmd? Nog geen tijd gehad? Dan ben je naar de juiste plek gesurft!
  Op www.beleef.nl vind je een aantal leuke en grappige e-cards. Bijzonder kaarten waarmee je iemand kunt verrassen.
  Een e-card voor je partner, je (ex)collega's, je vrienden, je baas, je (schoon)moeder, de buren: jij weet vast wel wie op dit moment een beetjeinspiratie of waardering kan gebruiken.
  Er zijn twee interfaces om kaarten mee te versturen:
  Bedrijven die interesse hebben om zelf eigen e-cards op hun site te plaatsen kunnen meer informatie opvragen bij: . Op deze manier worden de e-cards niet alleen opuw eigen site getoond, maar ook op onze e-cards site.Ruime keuze aan e-cardsEr zijn verschillende e-cards series:Vriendschap e-cardsDieren e-cardsVerjaardag e-cardsVerbeter-de-wereld e-cardsTibet e-cardsBeterschaps e-cardsWaardering e-cardsInspiratie e-cardsDromen e-cardsWaarom deze e-cards www.beleef.nl is in het leven geroepen om de wereld een beetje mooier te maken. Door het gemakkelijker te maken waardering en inspiratie te versturen draagt www.beleef.nl bij aan een mooiere wereld. Zowel in het dagelijks leven als in het bedrijfsleven.
  Deze site is een initiatief van 'Holistisch Ondernemen', een organisatie die zich op een zakelijke manier inzet voor een mooiere wereld. Initiatiefnemer combineert daarbij marketing- en ICT-ervaring met een aantal maatschappelijke initiatieven, waaro